Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 10.08.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

NAJNOVIJA VEST: Imenovan novi direktor Tigar AD

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Tigar a.d. imenovan novi generalni direktor

Pirot, 10.avgust 2017. god.
Na sednici Nadzornog odbora Tigar a.d, održanoj 08.08.2017. godine, imenovan je novi generalni direktor kompanije.
Umesto dosadašnjeg generalnog direktora Branislava Čurića imenovan je Vladimir Ilić. Rad Branislava Čurića, u proteklih četrnaest meseci, obeležila je sprovedena konverziji duga u kapital državnih poverilaca shodno Zaključku Vlade Republike Srbije od 13.09.2016.godine. Tom prilikom je došlo do rasterećenja Tigra a.d. starih dugova koji datiraju iz perioda pre 2013.godine, u iznosu od 2,2 milijarde dinara odnosno oko 17,8 miliona eura, što je od velikog značaja za kompaniju. Branislav Čurić i dalje ostaje deo tima kompanije Tigar.
Novi generalni direktor Vladimir Ilić, po struci je diplomirani pravnik. U svom dosadašnjem radu obavljao je funkciju Državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja; tri godine je obavljao dužnost direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ima i desetogodišnje radno iskustvo pravnika u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu – odeljenje Lazarevac.
Aktivno je učestvovao u radu u radim grupama pri resornom ministarstvu u delu socijalne zaštite i unapređenja zakona iz ove oblasti.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline