AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.07.2017. | objavio Plusonline

0

NAJNOVIJA VEST: Dražen Dukić novi šef Stručnog štaba Radničkog. Rade Manić prvi saradnik.

Neizvesnost koja je dugo trajala razrešena je u nedelju u popodnevnim časovima. Zoran Nikolić, novi predsednik rekao nam je, eksluzivno , da se dugo procenjivalo i pregovaralo o novom treneru.

Bilo je dosta kandidata. Mnogi su se nudili, sa nekima smo mi stupali u kontakt i na kraju na preporuku ozbiljnih fudbalskih ljudi odlučili se za Dražena Dukića. Novog trenera predstavićemo na Konferenciji za novinare u pobedeljak u 11 časova, a prvi trening Dukić će održati u 17 časova i 30 minuta. Sada nam predstoji da razrešimo neke probleme u igračkom kadru i izaberemo trenere mladjih selekcija, rekao nam je u nedelju kasno uveče Zoran Nikolić, predsednik UO FK Radnički.

   Dukić je igrao u Radu, Hajduku sa Liona, OFK Beogradu gde je u prvom delu prošle sezone bio prvi trener. Radio je u Uzbekistanu. 

Pomoćnik Draženu Dukiću, biće naš internacionalac Radivoje Manić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline