Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 25.06.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Nada Avžner: “Nabujala” vegetacija uticala na svakodnevnu “borbu” s travnjacima! Utrostručila poslove na terenu!

Iako je ovaj period u programu  poslova  JP Komunalac predvidjen za uredjivanje zelenih površina, aktivnosti su, zbog obilnih padavina utrostručene. Nada Avžner, izvršni direktor, rekla nam je da su sve ekipe na terenu i da se često dogadja da se na prostor gde je košeno, veoma brzo radnici vraćaju, jer je vegetacija bujna.

Posle razgovora sa Nadom Avžner krenuli smo “u lov” na radnike Komunalca. Danas se najviše radi u Tigrovom naselju. 

Utisak na kraju. Naravno da je dobro da radnici Komunalca uredjuju zelene površine, pre svega one koje su na većem prostoru izmedju zgrada. To je  njihova obaveza prema programu. Medjutim, video sam neke manje površine ispred privatnih zgrada, ali i  trotoare, koji takodje kose, uredjuju, čiste komunalci.  Moje pitanje, ne znam da li je pogrešno, zar ne bi mogli, da i stanari, ispred svojih kuća, ponekada nešto urade, doprinesu da im životna sredina bude još uredjenija.  Mislim da tako nešto nisam primetio! 

P.S.

Izvinjavamo se gospodji Nadi Avžner za greške u potpisu njenog radnog mesta – treba izvršni direktor. Greška se neće ponoviti.

Redakcija

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline