AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 05.12.2018. | objavio Plusonline

0

Na Međunarodni dan volontera uručene nagrade najistaknutijim volonterima

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana volontera Organizacija Crvenog krsta u Pirotu i Udruženje za ekologiju i zaštitu životne sredine GEA danas su uručili zahvalnice najistaknutijim volonterima u ovoj godini.

Prema rečima Kristine Vasilov, Crveni krst u Pirotu tradicionalno organizuje ovu akciju, s obzirom da volonteri imaju značajnu ulogu u njihovom radu. Tokom godine je realizovano mnogo akcija, a među volonterima su i deca i odrasli.

Aleksandar Vidanović, predsednik Udruženja GEA, kaže da ovom prilikom žele da promovišu aktivnosti koje su doprinele unapređenju kvaliteta života mladih. Oni su u ovoj godini realizovali osam akcija.

Sara Dragojević, predsednica Omladinske terenske jedinice volontera Crvenog krsta Pirot, je četiri godine volonter i kako kaže kroz sav taj rad je razvila osećaj za solidarnost, a uspela je da uključi i svoje drugove.

Crveni krst Pirot i Udruženje GEA uručili su po 13 zahvalnica volonterima.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑