Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 30.10.2017. | objavio Plusonline

0

Na inicijativu Darka Marića, trener prvog tima Goran Lazarević, inače, specijalista za rad sa mladjim selekcijama, okupio danas na treningu najtalentovanije mlade fudbalere Radničkog. Da li je to najava veće brige za mladje selekcije Klubu!?

Kada se radi nešto što je dobro, kada se radi nešto što se dugo čekalo u istoriji ovog Kluba, onda ni hladan vetar, ,,zubato sunce,, i sneg na Basarskom kamenu nisu smetali.

Desetak najtalentovanijih mladih fudbalera Radničkog od petlića do kadeta, na inicijativu Darka Marića, menadžera FIFE, čoveka koji je organizovao boravak Kineza u Pirotu, okupljeni  i  izdvojeni  ne samo  po talentu, već i da budu poruka da ubuduće mora sa decom drugačije.

Pre treninga ,,ukrao,,  sam  pet minuta  Goranu Lazareviću, da čujem njegovo razmišljanje, jer bi ovo  što se danas dogadja moglo da bude prekretnica,( ili  tako želim), kada je u pitanju odnos prema mladjim selekcijama u Radničkom. Pripremajući se za razgovor napravio sam spisak fudbalera koji su prošli ,,kroz ruke,, Gorana Lazarevića. Sve ih je trenirao i svi su ponikli u OFK Beogradu: Krstičić, Rodić,  Milić svi sada u Zvezdi, Jankovic, Antonov sada Partizan, Gajić Ignjovski, Kolarov, Ivanović, Zdjelar    reprezentativci.

Kada smo izašli usledio je naravno najpre zajednički snimak naših fudbalera, sa kineskim i trenerima mladjih selekcija u Radničkom.

Dobro je poznato da je Goranu Lazareviću godinama posebna specijalnost bila rad sa mladjim igračima OFK Beograda. Naši igrači znali su to i upijali svaki savet i radovali se igri koju najviše vole..

Od igrača Radničkog bili su :

2005  Mladenovic Mateja
2004  Tosic Aleksa
2003  Tosic Oliver
2002  Jovanovic Vukota (golman)
2002  Rakovic Andrija
2001  Kamenovic Miodrag
2001  Petrovic Novak
2001  Filipovic Veljko
1999  Cvetanovic Zvezdan (golman)

  Nisu došli zbog obaveza u školi Matija Cvetković i Željko Vasić.

     Eto ovo je naša priča. Svesno da preteram, želim iskreno da ovo bude početak nekih novih odnosa u Radničkom. Boljeg rada i saradnje. Najpre kada su u pitanju mladje selekcije, a potom, da pirotski tim u svim segmentima bude jači, bolji, organizovaniji.

    Dakle, predsednik Zoran Nikolić je na značajnom zadatku. U ovom Klubu moraju da rade samo oni koji znaju, koji žele i koji će to raditi na čestiti način. Samo tako se može i mora bolje! Svi ostali, na kapiju!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline