AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Dimitrovgrad

Objavljeno 19.07.2016. | objavio Plusonline

0

Na Dimitrovgradskom sportskom letu danas je atletski dan. “Kad nema tartana dobra je i šljaka” i tradicionalna Manifestacija “Jump”!

Na Dimitrovgradskom sportskom letu sve je  interesantnije. Igraju se prve utakmice na Turniru u malom fudbalu, a danas je atletski dan .

Najpre će se na atletskoj stazi Gradskog stadiona održati Miting pod nazivom “Kad nema tartana, dobra je i šljaka” a potom će uveče biti održan Tradicionalno takmičenje Jump. Atletičari iz Bugarske i Srbije nadmetače se u skakačkim disciplinama.

Vasil Andrejev, direktor Sportsko-turističkog centra zadovoljan je dosadašnjim dogadjajima.

Manifestacija za sada ,,ide,, dobro. Dolazi veliki broj gledalaca, u toku su utakmice prvog kola koje privlače pažnju s obzirom da su ekipe podeljene na profesionalce i amatere. Nadmeću se i najmladji.

Danas nema malog fudbala. Na programu je atletski dan. Organizator je Atletski klub Železničar, a mi dajemo logističku podršku. Očekuje se dolazak atletičara iz Bugarske, a najavljeno je i učešće atletičara iz Pirota, Leskovca, Niša i  Dimitrovgrada.

Evo i rezultata dosadašnjih utakmica . 

Rezultati 4.dana:

 
Mladji pioniri:
 
Sur OAZA – Kukurigu siti  0:0
 
Stariji pioniri:
 
Mlekara HRANKO – Joksina mala  0:1
 
 
Tradicionalni turnir 2 kolo grupa D:
 
Zahir Sofija – MFK Bulgari    6:3
 
Tradicionalni turnir 2 kolo grupa B
 
Hepiness – FK Zeljusa    3:6
 
Pozivni turnir 2 kolo:
 
Fiesta Matlex – Stovariste Stojanovic  2:4

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline