AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 20.03.2017. | objavio Plusonline

0

Mrnjak i Mlekarska škola pobedili na Danima Pirota u Nišu

Danas je održana tradicionalna manifestacija “Dani Pirota u Nišu”, koju su organizovali Piroćanci u Nišu, okupljeni oko Udruženja “Pirosi”.

IMG_0005

Zoran Zlatković Gubara, predsednik Udruženja i inicijator ove akcije kaže da je manifestacija uspela 100%. Nije bilo kiše i trajala je od 10 do 15.30 časova u restoranu Doma vojske u Nišu.

IMG_0007

Ukupno su bila 22 izlagača, sedam za peglanu: “Mrnjak 1 i 2”, “Našti malijat”, “Stojadinović”, “Boem”, “Trojka” i “Ćirko”, pet za mlečne proizvode: Mlekarska škola, “Mleko-Ćirko”, “Malovac”, “Tošić” i “Mijić”, jedan za ćilim – “Ponišavlje”, jedan izlagač meda – “Pčelica Sara”, dva sa lekovitim biljem: “Sarlah plus” i “Stara planina”, jedan izlagač sušenog voća – “Petrović”, tri vinarije: “Izba”, “Aleksić” i “Raj”, jedan izlagač kozmetike “Limes” iz Staničenja i jedno Udruđenje “Zlatne ruke Stare planine”.
IMG_0009
Kako je Zlatković istakao, od posetilaca retko ko je izašao, a da nije kupio nešto, a izlagači su na kraju bili vrlo zadovoljni.
Nagradu za mlečne proizvode je osvojila Mlekarska škola, a za peglanu kobasicu Mrnjak kafana ”2”.
IMG_0002
IMG_0011
IMG_0012
Zoran Zlatković organizator Manifestacije neprijtno je iznenađen da su gosti i učesnici sakupili svega 1.500 dinara u postavljenu kutiju. Udruženje “Pirosi” će dodati još 5.ooo dinara i ukupan iznos uplati na namenski račun za lečenje Mile Panić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline