Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.03.2019. | objavio Plusonline

0

Mlekarska škola u Pirotu dobila šest računara od Rotari kluba i Ministarstva prosvete

Mlekarska škola sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ dobila je donaciju u vidu šest računara od Rotari kluba Pirot i Ministarstva prosvete u okviru akcije „100 za 100“.

Donaciju su danas svečano uručili predstavnici Rotari kluba Pirot.

Predsednik Rotari kluba Pirot, Predrag Ćirić, rekao je da je ovo još jedna akcija Rotari kluba Pirot i Rotari distrikta Srbija i Crna Gora za ovu godinu i da su zajedno sa Ministarstvom prosvete donirali šest računara Mlekarskoj školi. Ćirić je dodao da su pre nekoliko meseci sa Distriktom donirali dva računara Školi „Vuk Karadžić“ i najavio Rotari bal koji će se održati 20. Aprila, a sva prikupljena sredstva te večeri biće usmerena školi u selu Strelac.

Direktor Mlekarske škole, Nenad Đorđević, istakao je da su nagradu dobili kao škola od značaja na polju preduzetništva za 2018. godinu i da to predstavlja za njih veliku nagradu koja će im ubuduće biti i obaveza da budu još bolji.  

Ovom prilikom direktor Mlekarske škole najavio je da će učenici sredinom aprila učestvovati na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Plovdivu.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline