AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.10.2017. | objavio Plusonline

0

Miloš Stojanović i dalje osvaja medalje, još dve titule na “Jagodina Open 2017.”

Na prestižnom, medjunarodnom takmičenju u bodi bildingu „Jagodina open 2017.“ reprezentativac Srbije iz Pirota, Miloš Stojanović, postigao je još jedan zapažen uspeh. Stojanović je osvojio zlatne medalje u kategorijama bodi –klasik i seniori do 90 kilograma.

„Jagodina open 2017“ okupila je najbolje sportiste iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Češke i Švajcarske. Ovo je Stojanovićeva druga pobeda na takmičenjima ove sezone. Narednog vikenda nastupiće na veoma jakom takmičenju „Trofej Čačka“gde je prošle godine bio apsolutni pobednik.

Bili smo na licu mesta i zabeležili nastup takmičara iz Pirota koji je zvanično branio boje Bodi bilding kluba,,Partizan” Bor.

U slobodnom nastupu Stojanović je izmamio gromke aplauze Jagodinaca i poznavalaca ovog sve popularnijeg sporta.

Diplome, medalje i pehar takmičarima je uručio selektor reprezentacijie Srbije, Zoran Stojić, a poznati sportski novinar RTS-a, Radoslav Simić, razgovarao je kratko sa pobednikom.

Sutradan, odmah posle Jagodine Stojanović je nastavio takmičenje na „Memorijalnom turniru Novica Pauljičić“ u Boru i takodje osvojio zlatnu medalju i pobedničku statuu u kategoriji bodi klasik.

U veoma jakoj konkurenciji sveukupni pobednik i na Prvenstvu u Jagodini u Memorijalnom kupu u Boru bio je „teškaš“, izuzetan sportista, pravi džin, Maksim Trzin iz Beograda.

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline