Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.01.2013. | objavio Plusonline

0

Milorad Čavić i Vladan Vasić otvorili Božićnu školu sporta **Video**

U sportskoj hali Kej otvorena je sedma  Božićna škola sportova uz prisustvo oko 1000 mališana i njihovih roditelja.

Božićnu školu  otvorili su  predsednik Opštine Vladan Vasić

i promoter Božićne škole  Milorad Čavić, jedan od najboljih srpskih sportista svih vremena.

Predsednik Opštine Vladan Vasić kaže , da je  Božićna škola potvrda politike i nastojanja lokalne samouprave da mladi u našoj Opštini žive zdravo i sačuvaju svoje detinjstvo:

Promoter Božićne škole Milorad Čavić, jedan od najboljih srpskih sportista u novije vreme, bio je oduševljen akcijom i atmosferom  u hali Kej, kao i činjenicom da Pirot gradi i zatvoreni bazen:

Sedma Božićna škola sportova održaće se u 40 programa . Organizatori ove manifestacije uključili su u program i tekvondo i ritmičku gimnastiku, kao i tkanje, fotografiju, crtanje i strip. Nenad Đordjević, direktor Sportskog centra očekuje da će po broju učenika Božićna škola premašiti rekord.

Polaznici Božićne škole već od sutra biće aktivni na terenima kod Planinarskog doma, na bazenu u Nišu i u brojnim pirotskim salama i radionicama.

Tagovi: , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline