AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 30.11.2017. | objavio Plusonline

0

Mega market Roda već dobija potrebnu formu! Montaža brojnih elemenata u punom jeku!

Po ko zna koji put želimo da konstatujemo da Pirot kao grad raste, da su uslovi za život iz godine u godinu sve savremeniji. Posebna oblast koja je za naše sugradjane značajna  je snabdevanje robom široke potrošnje, dakle, ponuda artiklima od namirnica do bele tehnike, nameštaja itd.

   Imajući to u vidu veoma često smo pratili kako napreduje  izgradnja najvećeg , po  prostoru, trgovinskog objekta na preko 2000 kvadratnih metara , Mega marketa  Roda koji se gradi u naselju ATP.

  Kada smo nedavno u  Video Presingu razgovarali sa Vladanom Vasićem, gradonačelnikom pitali smo upravo o trgovinskim lancima. Roda se privršava,  a najavljen je još i  trgovinski lanac Lidl, najveći u Evropi.


     Danas smo ponovo bili u komšiluku, u budućoj ,,Rodi,,. Pre toga smo razgovarali sa jednim od trojice investitora, rodjenim Piroćancem, koji živi u Beogradu, koji nam je rekao da ima informacije da je dinamika radova sada bolja i da bi , ukoliko se ovako nastavi  17. decembar, bio  dan svečanog otvaranja.

    U želji da vidite veliku razliku od poslednjeg  našeg snimanja prostora gde će biti Mega market Roda, danas smo ponovo zabeležili atmosferu. Naš utisak da ima mnogo više radnika, da je veliki broj rafova već montiran, da je rasveta skoro završena, da se postavljaju spoljni zidovi i vrata za lokale u objektu , da su veliki frižideri postavljeni, a u magacinu i one velike komore. Uostalom, evo kako je sve to izgledalo. Nismo baš toliko u toj materiji da bi znali šta se sve radi, a radnici ne smeju pred kameru. Šefova nema!!

    Imamo i nezvaničnu informaciju da investitori planiraju da na delu parking prostora sa suprotne strane objekta, zidaju još jedan objekat gde će biti trgovina. Još uvek nije precizirano i ne možemo da vam kažemo šta će biti, evo da znate da se radi o poznatoj firmi koja prodaje nameštaj!

   Što se pripremnih radova za Lidl tiče, videli smo da je iz objekta  Gazela raskrčeno drveće, da je uklonjeno i da , kako je rekao gradonačelnik Vladan Vasić, treba rešiti neke tehničke detalje.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline