AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.04.2019. | objavio Plusonline

0

Medijacija, način za mirno i rešavanje sporova, bez dobitnika i gubitnika

Danas je u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot održana panel diskusija pod nazivom „Medijacija u Privredi“ , odnosno medijacija kao način mirnog rešavanja sporova u privredi. Inače, ovaj projekat koji je bio namenjen advokatima po nazivom „Medijacija za advokaturu“ podržala je Ambasada Holandije, a glavni nosilac projekta je organizacija „Partneri Srbija“ . Zahvaljujući USAID-u i Ambasadi Holandije projekat se realizuje u Srbiji, a danas u Pirotu.

Gordana Milojević, licencirani medijator, kaže da je jedan od najvažnijih ciljeva da se izbegnu dugački i skupi sudski sporovi a poslovni partneri i dalje ostanu u dobrim odnosima.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, smatra da je medijacija veoma značajna, kao što je već rečeno, i da je zadovoljna što se projekat realizuje i u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline