Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.10.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Svestan sam da nije bio trenutak da odem. Postoje nekad u životu razlozi zbog kojih čovek mora da donosi i neočekivane odluke!

Marko Vidojević je na današnjioj Konferenciji za novinare i zvanično informisao javnost  da je iz privatnih razloga odlučio da napusti Radnički. Posle sinoćnog vidjenja,  objavili smo razloge zbog čega se Vidojević  odlučio na ovakav korak.

Onako kako smo uradili kada je uspešni trener dolazio u Pirot  i realizovali prvi razgovor u našem studiju, to smo učinili i danas.

Vidojević je od dolaska u Pirot i prve utakmice u Paraćinu, 6. oktobra 2018.  (Radnički je pobedio sa 3:0), vodio tim na 26 utakmica. Radnički je za to vreme pobedio u 23,  u dva meča je poražen i igrao nerešeno jednu utakmicu. “Beli” su postigli 83, a primili 14 golova. Radnički je osvojio prvo mesto sa 85, Temnić je  završio sezonu sa  pet bodova manje. Na polusezoni Varvarinci su imali 7 bodova prednosti !

U Prvoj  ligi, Radnički je kao povratnik bio, zajedno sa Kabelom, najprijatnije iznenadjenje.

Pirotski tim trenutno   je na šestom mestu sa 18 bodova, prvoplasirani Grafičar i Metalac sakupili su po 22 boda. Sutrašnji protivnik Radničkog , novosadski Kabel ima 22 boda. “Beli” su u 12 kola dobili 5 utakmica, 3 igrali nerešeno i 4 izgubili. Imali su dva uzastopna gostovanja.

Marko Vidojević je, s obzirom na rezultate, jedan od najboljih pirotskih trenera u novije vreme.

Marko Vidojević danas putuje za Budvu. Sutra će preuzeti ekipu Grbalj, člana Prve lige Crne Gore.

Vidojević se vraća u Grbalj na insistiranje Nenada Maslovara, bivšeg fudbalera Crvene Zvezde, sada direktora crnogorskog prvoligaša.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline