AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.11.2018. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Svesni smo tradicije, vrednosti Kluba za koji radimo i živimo! Radićemo da bi pobedjivali. Pobedjivaćemo da bi Pirotu vratili Prvu ligu!

    Fudbalska polusezona u Srpskoj ligi Istok završena je ovog vikenda. Radnički je jesenji deo prvenstva završio pobedom protiv Sinjelića. Bila je to osma pobeda “belih” od kako je trener Marko Vidojević. U  sezoni 2006-2007. sa Nebojšom Vignjevićem i u vreme Dragoslava Jocića Trefa, ostvarili su jedan od boljih rezultata pirotskog Kluba.

     Vidojević je došao u Pirot 1. oktobra, debitovao kao šef Stručnog štaba Radničkog, 6.oktobra u Paraćinu i “beli” tim vodio na 9 mečeva. Ostvario je osam pobeda, jedan poraz na čudnoj utakmici u Bošnjacu. Impozantna je gol razlika 29:4 . Evo i vrha tabele “Istoka”!

1 Temnić 1924 17 14 2 1 33 7 +26 44
2 Radnički (P) 17 12 3 2 44 9 +35 39

     Sve rečeno, podsećanje na prošlo vreme, bilans od 6. oktobra do ove subote, “smestili” smo, kao podsećanje u uvodu razgovora sa Vidojevićem, koji je jutros rano otputovao za Budvu gde mu živi porodica, supruga i dvoje dece.

  • Nekad bilo, da se vrati ponovo!

  • Kako sačuvati tim, energiju, odbraniti se od protivnika i loših uslova!

  • Fudbalska filozofija trenera Vidojevića, rad, energija, efikasnost

                 

“Pobeći” iz Srpske lige, ostvariti uspeh, ali i izbeći loše uslove!                                            

 

   Proleće je uvek lepše, ali  i neizvesno s mnogo izazova!

   Marko Vidojević je jutros rano otputovao. Juče su na svečanom ručku, Zoran Nikolić, predsednik i on poručili fudbalerima da će Klub obezbediti sve neophodne uslove za nesmetan rad i takmičenje. Čulo se takodje da samo dobre igre i pobede mogu vratiti probirljive Piroćance na Stadion.

    Povratak pirotskog tima u Prvu ligu, značio bi mnogo za Grad koji se brzo razvija. Sportske pobede, takodje, pokazuju vrednost svih i spremnost da Pirot u svim oblastima pobedjuje. I u sportu naravno! 

   

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline