AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.11.2018. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Svesni smo tradicije, vrednosti Kluba za koji radimo i živimo! Radićemo da bi pobedjivali. Pobedjivaćemo da bi Pirotu vratili Prvu ligu!

    Fudbalska polusezona u Srpskoj ligi Istok završena je ovog vikenda. Radnički je jesenji deo prvenstva završio pobedom protiv Sinjelića. Bila je to osma pobeda “belih” od kako je trener Marko Vidojević. U  sezoni 2006-2007. sa Nebojšom Vignjevićem i u vreme Dragoslava Jocića Trefa, ostvarili su jedan od boljih rezultata pirotskog Kluba.

     Vidojević je došao u Pirot 1. oktobra, debitovao kao šef Stručnog štaba Radničkog, 6.oktobra u Paraćinu i “beli” tim vodio na 9 mečeva. Ostvario je osam pobeda, jedan poraz na čudnoj utakmici u Bošnjacu. Impozantna je gol razlika 29:4 . Evo i vrha tabele “Istoka”!

1 Temnić 1924 17 14 2 1 33 7 +26 44
2 Radnički (P) 17 12 3 2 44 9 +35 39

     Sve rečeno, podsećanje na prošlo vreme, bilans od 6. oktobra do ove subote, “smestili” smo, kao podsećanje u uvodu razgovora sa Vidojevićem, koji je jutros rano otputovao za Budvu gde mu živi porodica, supruga i dvoje dece.

  • Nekad bilo, da se vrati ponovo!

  • Kako sačuvati tim, energiju, odbraniti se od protivnika i loših uslova!

  • Fudbalska filozofija trenera Vidojevića, rad, energija, efikasnost

                 

“Pobeći” iz Srpske lige, ostvariti uspeh, ali i izbeći loše uslove!                                            

 

   Proleće je uvek lepše, ali  i neizvesno s mnogo izazova!

   Marko Vidojević je jutros rano otputovao. Juče su na svečanom ručku, Zoran Nikolić, predsednik i on poručili fudbalerima da će Klub obezbediti sve neophodne uslove za nesmetan rad i takmičenje. Čulo se takodje da samo dobre igre i pobede mogu vratiti probirljive Piroćance na Stadion.

    Povratak pirotskog tima u Prvu ligu, značio bi mnogo za Grad koji se brzo razvija. Sportske pobede, takodje, pokazuju vrednost svih i spremnost da Pirot u svim oblastima pobedjuje. I u sportu naravno! 

   

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline