Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.02.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Nije lako dovoditi pojačanja, svi bi u inostranstvo. Pirotski Radnički mora biti jači i spremniji za proleće!

Danas je petnaesti dan priprema fudbalera Radničkog. Za ovo vreme “beli” su pod rukovodstvom Marka Vidojevića i njegovih saradnika radili u teretani i na terenima Gradskog stadiona. 

Očekivalo se da će za ovo vreme biti rešeni i svi kadrovski problemi. Iz objektivnih, ali i subjektivnih razloga, mnogo toga je još uvek neizvesno. Vidojević ocenjuje da su fudbaleri dobro radili u ovom periodu, ali da i dalje nisu rešene zamene za fudbalere koji su otišli. Možda bi postojanje sportskog direktora u Klubu, rešilo odredjene probleme.

Radnički je, da podsetimo ostao bez Ristova, Jovanovića, Miloševića, golmana Stamenkovića, Cvetanović je još uvek neizvestan, Ivkovića, Milinkovića i Vučetića.

 Aca Stojković, Tomović i Radičević od ranijih novajlija su ostali u Klubu, a očekuje se da Radnički iz Niša dozvoli Ćirkoviću da i ove polusezone igra za pirotski tim. Od novajlija tu su Aleksandar Stanković Vlasina, Djordje Veličković Dubočica i Milovan Ilić Sloboda Užice.

Ekipi su priključeni i mladi igrači iz podmlatka Petrović, Kamenović i Filipović.

Radnički sutra startuje sa trening utakmicama. Pirotski srpskoligaš od 14 časova igra sa ekipom Mladosti iz Medoševca. Sledeći protivnik je niški Sindjelić, meč se igra takodje u Pirotu u subotu 9. februara.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline