AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.02.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Nije lako dovoditi pojačanja, svi bi u inostranstvo. Pirotski Radnički mora biti jači i spremniji za proleće!

Danas je petnaesti dan priprema fudbalera Radničkog. Za ovo vreme “beli” su pod rukovodstvom Marka Vidojevića i njegovih saradnika radili u teretani i na terenima Gradskog stadiona. 

Očekivalo se da će za ovo vreme biti rešeni i svi kadrovski problemi. Iz objektivnih, ali i subjektivnih razloga, mnogo toga je još uvek neizvesno. Vidojević ocenjuje da su fudbaleri dobro radili u ovom periodu, ali da i dalje nisu rešene zamene za fudbalere koji su otišli. Možda bi postojanje sportskog direktora u Klubu, rešilo odredjene probleme.

Radnički je, da podsetimo ostao bez Ristova, Jovanovića, Miloševića, golmana Stamenkovića, Cvetanović je još uvek neizvestan, Ivkovića, Milinkovića i Vučetića.

 Aca Stojković, Tomović i Radičević od ranijih novajlija su ostali u Klubu, a očekuje se da Radnički iz Niša dozvoli Ćirkoviću da i ove polusezone igra za pirotski tim. Od novajlija tu su Aleksandar Stanković Vlasina, Djordje Veličković Dubočica i Milovan Ilić Sloboda Užice.

Ekipi su priključeni i mladi igrači iz podmlatka Petrović, Kamenović i Filipović.

Radnički sutra startuje sa trening utakmicama. Pirotski srpskoligaš od 14 časova igra sa ekipom Mladosti iz Medoševca. Sledeći protivnik je niški Sindjelić, meč se igra takodje u Pirotu u subotu 9. februara.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline