AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.02.2016. | objavio Plusonline

0

Marjan Živković: Radnički sve jači, stižu pojačanja, naši mladi stasavaju!

Za sve je, ipak, bilo potrebno vreme i dobro raspoloženje. U Radničkom očigledno sada to postoji. Raniji igrački potencijal nije mogao do kraja da ostvari ambicije jer je veliki broj igrača neočekivano napustio Pirot  i ,,beli,, su rešili da ojačaju tim.

Marjan Živković je juče predstavio najzvučnije pojačanje do sada, to je Stefan Stojanović, najbolji strelac Srpske lige, koji je došao iz Svilajnca, a ponikao u OFK Beogradu, igrao u Madjarskoj, BSK Borča itd. Već nekoliko dana sa fudbalerima Radničkog treniraju još dvojica novajlija ,  golman Ivan Kostić, branio za Timočanin iz Knjaževca,  ponikao u niškom  Radničkom sa kojim je takodje juče  potpisan ugovor  i bek Luka Simonović koji je ponikao u OFK Beogradu. I jedan i drugi ostavili su dobar utisak. Njima treba dodati i Nemanju Mančića, našeg fudbalera, koji se vratio iz užičke Slobode.

Juče se na treningu pojavio i mladi, izuzetno talentovani golman, Nikola Savić, rodjen 1998. godine  koji će braniti za podmladak ,,belih,, s obzirom da se očekuje plasman u Kvalitetnu ligu Srbije. Savić će školovanje nastaviti u Tehničkoj školi u Pirotu. Prvu trening utakmicu Beli će igrati u nedelju 10.februara sa Lužnicom iz Babušnice, članom Niške zone.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline