AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.02.2016. | objavio Plusonline

0

Marjan Živković: Radnički sve jači, stižu pojačanja, naši mladi stasavaju!

Za sve je, ipak, bilo potrebno vreme i dobro raspoloženje. U Radničkom očigledno sada to postoji. Raniji igrački potencijal nije mogao do kraja da ostvari ambicije jer je veliki broj igrača neočekivano napustio Pirot  i ,,beli,, su rešili da ojačaju tim.

Marjan Živković je juče predstavio najzvučnije pojačanje do sada, to je Stefan Stojanović, najbolji strelac Srpske lige, koji je došao iz Svilajnca, a ponikao u OFK Beogradu, igrao u Madjarskoj, BSK Borča itd. Već nekoliko dana sa fudbalerima Radničkog treniraju još dvojica novajlija ,  golman Ivan Kostić, branio za Timočanin iz Knjaževca,  ponikao u niškom  Radničkom sa kojim je takodje juče  potpisan ugovor  i bek Luka Simonović koji je ponikao u OFK Beogradu. I jedan i drugi ostavili su dobar utisak. Njima treba dodati i Nemanju Mančića, našeg fudbalera, koji se vratio iz užičke Slobode.

Juče se na treningu pojavio i mladi, izuzetno talentovani golman, Nikola Savić, rodjen 1998. godine  koji će braniti za podmladak ,,belih,, s obzirom da se očekuje plasman u Kvalitetnu ligu Srbije. Savić će školovanje nastaviti u Tehničkoj školi u Pirotu. Prvu trening utakmicu Beli će igrati u nedelju 10.februara sa Lužnicom iz Babušnice, članom Niške zone.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline