AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.04.2019. | objavio Plusonline

0

Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija: Radio je nezamenljiv!

Od 14. do 16. aprila na Zlatiboru je održan tradicionalni prolećni skup predstavnika radio stanica, članica RAB Srbija, 17. Radio dani.

RAB Srbija trenutno broji 154 članice radio stanice, a u protekla tri dana kroz skup je prošlo preko 300 učesnika.

Pri kraju Radio dana razgovarali smo sa predsednicom RAB Srbija, Majom Rakovic.  

U izjavi za Plus onlajn ona je istakla da je prezadovoljna jer su svaki put Radio dani sve bolji. Pored brojnih zanimljivih tema pričalo se i o digitalizaciji radija i imali smo prilike da čujemo najkompetentnije ljude o ovoj temi. Kod nas još uvek nije doneta strategija kada je u pitanju digitalizacija radija i najbitnije je da digitalizacija neće zameniti FM, istakla je Rakovic.

Jedna od glavnih poruka svih okupljanja radio stanica članica RAB-a je da radio ima budućnost i da ljudi veruju lokalnim radio stanicama.

  • Mi to osećamo i vidimo u svemu. Internet je pomogao radiju. Radio se sluša svuda i postoje situacije u kojima je radio apsolutno nezamenljiv, naglasila je Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline