Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 16.10.2019. | objavio Plusonline

0

Kreativnom radionicom učenici škola “Dušan Radović” i “Mladost” obeležili Svetski dan hrane

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Mladost“ održana je kreativna radionica povodom Svetskog dana hrane. Radionicu je organizovala Služba patronaže Doma zdravlja Pirot.

Tamara Veljković, glavna sestra Službe patronaže, kaže da deca imaju priliku da na kreativan način, kroz igru uče o zdravoj hrani, a u planu je da zajedno naprave piramidu pravilne ishrane.

U radionici su učestvovali učenici nižih razreda Škole „Mladost“ i učenici jednog odeljenja petog razreda OŠ „Dušan Radović“.

Razredni starešina odeljenja iz OŠ „Dušan Radović“, Maja Ignjatović istakla je da nastoje da organizuju različite vrste radionica u kojima se druže sva deca i da na taj način ispolje svoju kreativnost. Kada je pravilna ishrana u pitanju ona objašnjava da se trude da objasne deci da piramidalna ishrana ima svoje učešće i da je svaki deo nje veoma važan za njihov rast i razvoj.

Pitali smo i učenike šta podrazumeva pravilna i zdrava ishrana.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline