Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 05.01.2018. | objavio Plusonline

0

Koridor 10 u našem kraju u “punom profilu” biće završen za desetak dana!

Koridor 10  u našem  kraju polako ulazi u “finale”! Dušan Mijuk, šef Projekta Istok, rekao nam je nedavno da, pored ostalog i zahvaljujući dobrim vremenskim uslovima, mnogi radovi finiširaju.

      Danas smo ponovo razgovarali  sa  Dušanom Mijukom, jer smo juče, prolazeći alternativnim putem, koji je pod jednim slojem asfalta, videli da se uveliko radi na tunelu, i na prostoru ispred tunela Sarlah.


    Dušan Mijuk nam je rekao da su molersko farbarski radovi u desnom tunelu, ili cevi, kako to oni zovu uradjeni i da se očekuje završni sloj asfalta.  Leva tunelska cev se priprema za molersko farbarske radove , a potom će se uraditi i završni sloj asfalta. Postaviće se i poklopci za instalacije . U martu će u posao biti uveden izvodjač za završne, elektromašinske radove , kaže Mijuk i počeće završni radovi na asfaltiranju 5 kilometara  dugačkom desnom  delu puta od tunela prema Staničenju , kada će biti uradjen i završni sloj. Očekuje se da za desetak dana radovi budu završeni. 

Dušan Mijuk, šef Projekta Istok na Koridoru 10

     Dušan Mijuk  kaže da se i kod Dimitrovgrada radovi finiširaju ostalo je da se završi deo kod tunela 6 . Očekuje se da i taj deo bude završen za desetak dana. Na delu Koridora sa desne strane ispred Gradine uradjen je završni sloj asfalta.

   Kad radovi kod mosta 6 budu završeni, može se konstatovati da je Koridor 10  u punom profilu  i na delu do Dimitrovgrada potpuno završen.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline