AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 22.07.2015. | objavio Plusonline

0

Komunalac postavlja rasvetu u dvorištu Škole Dušan Radović”VIDEO”

Javno preduzeće Komunalac nastavlja saradnju sa školama u nastojanjima da uredi uslove za prijatniji i bezbedniji boravak djaka u školskom dvorištu. Do sada su uredjeni vrtovi , postavljene klupe, kontejneri, korpe za smeće, zamenjivani cvetni rasadi , ukrasno šiblje. Danas je u Školi Dušan Radović dogovorena dalja saradnja,  Komunalac će postaviti rasvetu u dvorištu.

Komunalac će postaviti rasvetu u dvorištu u cilju bezbednosti , ali i će time biti obezbedjeni  uslovi da djaci , ali i rekreativci , u večernjim časovima mogu da se bave sportom, s obzirom da Škola ima nekoliko terena za male sportove. Direktorka Nataša  Branković istakla je da je i do sada  saradnja sa Komunalcem  bila izuzetna.

Boban Tolić, direktor Komunalca,  kaže da je ovo Javno preduzeću, kao korporativno odgovorno, do sada uradilo dosta toga u svim osnovnim i srednjim školama. Sa zadovoljstvom će Komunalac podržati ideju djaka iz ove škole i nastavnog osoblja da se postavi rasveta.

 

Radovi na postavljanju rasvete počeće u ponedeljak, 27. Jula.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline