AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 22.07.2015. | objavio Plusonline

0

Komunalac postavlja rasvetu u dvorištu Škole Dušan Radović”VIDEO”

Javno preduzeće Komunalac nastavlja saradnju sa školama u nastojanjima da uredi uslove za prijatniji i bezbedniji boravak djaka u školskom dvorištu. Do sada su uredjeni vrtovi , postavljene klupe, kontejneri, korpe za smeće, zamenjivani cvetni rasadi , ukrasno šiblje. Danas je u Školi Dušan Radović dogovorena dalja saradnja,  Komunalac će postaviti rasvetu u dvorištu.

Komunalac će postaviti rasvetu u dvorištu u cilju bezbednosti , ali i će time biti obezbedjeni  uslovi da djaci , ali i rekreativci , u večernjim časovima mogu da se bave sportom, s obzirom da Škola ima nekoliko terena za male sportove. Direktorka Nataša  Branković istakla je da je i do sada  saradnja sa Komunalcem  bila izuzetna.

Boban Tolić, direktor Komunalca,  kaže da je ovo Javno preduzeću, kao korporativno odgovorno, do sada uradilo dosta toga u svim osnovnim i srednjim školama. Sa zadovoljstvom će Komunalac podržati ideju djaka iz ove škole i nastavnog osoblja da se postavi rasveta.

 

Radovi na postavljanju rasvete počeće u ponedeljak, 27. Jula.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline