AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 06.01.2016. | objavio Plusonline

0

Komunalac položio ispit VIDEO

Naglo topljenje snega u Pirotu donelo je nove nevolje gradjanima. Naročito teško bilo je u ranim jutarnjim satima. Mehanizacija i oko četrdesetak radnika “Komunalca” angažovani su, takodje, od ranih jutarnjih sati, ali za kratko vreme nije bilo moguće ukloniti nanose snega i omogućiti oticanje vode u slivnike. Razumljive su bile i reakcije gradjana iz pojedinih delova grada gde je voda na ulicama bila skoro do gležnjeva. Ali, već oko podneva stanje je bilo u granicama tolerancije o čemu svedoče i snimci sa najprometnijih ulica u gradu. Na pojedinim mestima, zbog neadekvatnog nagiba kolovoza bilo je pravih jezeraca, ali tu se nije moglo ništa učiniti. Sve u svemu, autor ovog teksta daje sebi slobodu da zaključi da je stanje podnošljivo uzimajući u obzir realne okolnosti.

Boban Tolić, direktor JP “Komunalac”, posle obilaska terena izjavio je za Portal Plus on lajn, da su ekipe “Komunalca” maksimalno angažovane. U skladu sa raspoloživim snagama grad je ipak doveden u funkcionalno stanje, za relativno kratko vreme, kako bi se saobraćaj pešaka i vozila odvijao shodno okolnostima.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline