AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 06.01.2016. | objavio Plusonline

0

Komunalac položio ispit VIDEO

Naglo topljenje snega u Pirotu donelo je nove nevolje gradjanima. Naročito teško bilo je u ranim jutarnjim satima. Mehanizacija i oko četrdesetak radnika “Komunalca” angažovani su, takodje, od ranih jutarnjih sati, ali za kratko vreme nije bilo moguće ukloniti nanose snega i omogućiti oticanje vode u slivnike. Razumljive su bile i reakcije gradjana iz pojedinih delova grada gde je voda na ulicama bila skoro do gležnjeva. Ali, već oko podneva stanje je bilo u granicama tolerancije o čemu svedoče i snimci sa najprometnijih ulica u gradu. Na pojedinim mestima, zbog neadekvatnog nagiba kolovoza bilo je pravih jezeraca, ali tu se nije moglo ništa učiniti. Sve u svemu, autor ovog teksta daje sebi slobodu da zaključi da je stanje podnošljivo uzimajući u obzir realne okolnosti.

Boban Tolić, direktor JP “Komunalac”, posle obilaska terena izjavio je za Portal Plus on lajn, da su ekipe “Komunalca” maksimalno angažovane. U skladu sa raspoloživim snagama grad je ipak doveden u funkcionalno stanje, za relativno kratko vreme, kako bi se saobraćaj pešaka i vozila odvijao shodno okolnostima.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline