AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 15.02.2019. | objavio Plusonline

0

Komunalac Pirot kupio još jedan autosmećar

 JP  Komunalac Pirot  nastavlja da investira u vozni park. Iz  Programa za prošlu godinu, sa zakašnjenjem je isporučen  autosmećar, koji je naše Javno preduzeće platilo isporučiocu.  

Na početku razgovora sa Bobanom Tolićem konastatovali smo da u našem gradu, ako se želi, za novinare uvek ima posla, jer se mnogo toga dogadja. Što se Komunalca tiče, radnici ovog Preduzeća svakodnevno su na terenu  i izveštavanje o njihovom radu je, takodje, pravi izazov.

   Prema rečima Bobana Tolića, direktora, vrednost ovog komunalnog vozila je 12 miliona dinara. Komunalac je ovu isporuku planirao za prošlu godinu. Ovim vozilom će se dopuniti  inače dobro opremljen vozni park. Radi se o veoma savremenom autosmećaru.

Komunalac je za ovu godinu u programu predvideo značajna sredstva za investicije .

U zavisnosti od vremenskih uslova, u Komunalcu planiraju da nastave tkzv. prolećne radove u parkovima , na trgovima i na Keju, posebno na novim drvoredima

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline