AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 12.10.2017. | objavio Plusonline

0

Kompanija Tigar na Poslovnom forumu Srbija Turska

Kompanija Tigar a.d. učestvovala je na poslovnom forumu Srbija-Turska, na kome je pružena snažna podrška razvoju privredne saradnje Srbije i Turske od strane najviših državnih zvaničnika i institucija dveju zemalja.

Na srpsko turskom poslovnom forumu koji je održan u Beogradu 10. oktobra 2017. godine, kompaniju Tigar a.d. predstavljali su generalni direktor kompanije Vladimir Ilić i pomoćnik direktora Branimir Tončić. Prema rečima generalnog direktora Vladimira Ilića na skupu je bilo okupljeno više od 500 turskih i srpskih privrednika iz blizu 350 kompanija. Oni su se tokom dana, na bilateralnim sastancima upoznavali, predstavljali proizvode i izvozne potencijale, dogovarali nove susrete iz kojih će izrasti novi poslovni aranžmani. Na turskom tržištu vlada interesovanje za Tigrov asortiman zaštitne vatrogasne, rudarske, šumarske obuće, obuće za lov i ribolov. Prema rečima direktora Ilića, skup je bio od velikog značaja za kompaniju Tigar i srpske privrednike uopšte jer su otvorene nove perspektive i novo poglavlje saradnje Srbije i Turske.

 

 

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline