AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.04.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera ne miruje! Pirot, uskoro, ponovo veliko gradilište. Počelo je ! Park kod Železničke stanice, Naselje Radin Do, Prvomajska ulica…

      Prvi meseci svake godine koriste se pored ostalog i za projekte, raspisivanje javnih nabavki, odredjivanje nadzornih organa, izbor izvodjača…

     S obzirom da je većina poslova završena, gradjevinska sezona je već krenula. Pored radova na asfaltiranju ulica, vodovodne mreže, Komunalac je nastavio da ulepšava parkove.

     Naša kamera i danas nije mirovala. Idemo od Železničke stanice. U parku  koji je Komunalac krajem prošle godine u većem obimu uredio, sada su u toku zemljani radovi, sadnja cveća, niskog rastinja.

   U Naselju Radin Do, kod Stolara uveliko se radilo na zameni vodovodne mreže, u toku su radovi na potpornom zidu, kako bi se omogućilo asfaltiranje ulice, koja će uz to biti i proširena.

    U Prvomajskoj ulici, Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija zamenilo je kompletnu vodovodnu mrežu. Pri kraju su asfalterski radovi .

  U nedavnom razgovoru sa Vladanom Vasićem, razgovorali smo i o investicijama, radovima u gradu i selima. O tome ćemo narednih dana.

Kamera nije mirovala u rukama našeg prijatelja.Poklanjamo vam fotografiju, najlepše drvo u gradu!!!

Malus floribunda – japanska jabuka.

 

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline