Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.04.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera ne miruje! Pirot, uskoro, ponovo veliko gradilište. Počelo je ! Park kod Železničke stanice, Naselje Radin Do, Prvomajska ulica…

      Prvi meseci svake godine koriste se pored ostalog i za projekte, raspisivanje javnih nabavki, odredjivanje nadzornih organa, izbor izvodjača…

     S obzirom da je većina poslova završena, gradjevinska sezona je već krenula. Pored radova na asfaltiranju ulica, vodovodne mreže, Komunalac je nastavio da ulepšava parkove.

     Naša kamera i danas nije mirovala. Idemo od Železničke stanice. U parku  koji je Komunalac krajem prošle godine u većem obimu uredio, sada su u toku zemljani radovi, sadnja cveća, niskog rastinja.

   U Naselju Radin Do, kod Stolara uveliko se radilo na zameni vodovodne mreže, u toku su radovi na potpornom zidu, kako bi se omogućilo asfaltiranje ulice, koja će uz to biti i proširena.

    U Prvomajskoj ulici, Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija zamenilo je kompletnu vodovodnu mrežu. Pri kraju su asfalterski radovi .

  U nedavnom razgovoru sa Vladanom Vasićem, razgovorali smo i o investicijama, radovima u gradu i selima. O tome ćemo narednih dana.

Kamera nije mirovala u rukama našeg prijatelja.Poklanjamo vam fotografiju, najlepše drvo u gradu!!!

Malus floribunda – japanska jabuka.

 

Tagovi: , , , ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline