Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 26.08.2019. | objavio Plusonline

0

Kalorimetri provereni i izbaždareni, u toku montaža

Periodična provera kalorimetara, bez obzira da li su u vlasništvu isporučioca ili korisnika toplotne energije je obavezna. Ovih dana stručne službe JKP“Toplana“ Pirot bile su na usluzi svojim korisnicima tako što su demontirale merne uređaje sa njihovih grejnih tela, poslali na baždarenje, a ovih dana počela je montaža proverenih i servisiranih kalorimetara. Prema rečima direktora Toplane, Bratislava Ćirića, ovo je samo jedan od vidova saradnje sa građanima koji koriste daljinsko grejanje u cilju smanjenja troškova i kvalitetnog grejanja.

Toplana podseća svoje korisnike da vreme do početka grejne sezone iskoriste za popravku sekundarnih instalacija. Stručne službe Toplane će i u ovom slučaju biti na raspolaganju, u okviru svojih nadležnosti, korisnicima svojih usluga.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline