Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.08.2018. | objavio Plusonline

0

Još pet slobodnih mesta u Ekonomskoj školi za neraspoređene učenike, sledeće nedelje počinje uređenje dvorišta

Na nivou Pirotskog okruga ostalo je desetak učenika koji treba da upišu srednju školu. Nekoliko učenika je ostalo neraspoređeno, a nekoliko nije polagalo prijemni ispit u junu. Prema planu polaganje prijemnog ispita za učenike koji nisu polagali u junu biće 22., 23. i 24. avgusta. Tim povodom ovih dana planiramo da razgovaramo sa svim direktorima srednjih škola i pitamo ih koliko je slobodnih mesta ostalo, kakvo je bilo interesovanje učenika, hoće li se javiti tehnološki viškovi u školama i hoće li biti većih kapitalnih investicija.

Danas smo razgovarali sa direktorom Ekonomske škole Pirot Marjanom Ćirićem koji je za Portal Plus onlajn rekao da je zadovoljan upisom i da je ostalo još pet slobodnih mesta – dva za smer Finansijski administrator i tri za smer Službenik u bankarstvu i osiguranju. Kada su u pitanju tehnološki viškovi Ćirić kaže da u Ekonomskoj školi nemaju tih problema poslednjih pet godina.

Ove godine nemaju veliku kapitalnu investiciju u školi, istakao je Ćirić i dodao da je stigla donacija Tigar tajersa za opremanje jednog kabineta, sredili su još tri kabineta, a naredne nedelje planiraju uređenje prednjeg dela dvorišta. Za ove namene sredstva obezbeđuje lokalna samouprava.

S obzirom da će u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ uskoro početi obimni radovi učenici neće moći da od 1. septembra borave u svojoj školi, pa će biti raspoređeni u Ekonomskoj i Tehničkoj školi. Ovom prilikom Marjan Ćirić je rekao da im je veliko zadovoljstvo što će deca biti kod njih i jedva čekaju početak školske godine.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline