AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.06.2017. | objavio Plusonline

0

Još jedna generacija maturanata Gimnazije iskoračila je u neki drugačiji život, šaljući najlepšu poruku o humanosti! Bravo maturanti, gimnazijalci!

Sve je ponovo bilo lepo. Maturanti Gimnazije u čijim srcima su osećanja bila pomešana, sukob tuge zbog rastanka i osećanje sreće  zbog  još jednog životnog iskoraka. I ono najlepše u svemu – ponos,  osećaj da su humanost  kao vrednost još jednom i ove godine poslali svetu kao najlepšu ljudsku vrlinu.  Obučeni u majice  na kojima je ona poruka ,,Budi i ti nečiji heroj,, odjekivala, osmehom i mladošću plenili su duše svih i izazivali ushićenje.

  Još jedna generacija gimnazijalaca krenula je u svet svesna, da od sutra ništa neće biti isto, želeći da noć pred njima traje kao večnost i sačuva ih za vremena.

Ovo je njihova četvrta godina . Od šampiona po svemu, Uroša Mijalkovića, njegove ideje i njegove generacije do danas, oni šalju najlepši izazov na sve strane. I daju nama starijima, svima, da li zadatak ili osećanje pripadnosti tome – budimo humani i živimo ponekada i živote drugih, onih kojima je teže nego nama!

 Srećno gimanzijalci! Srećna vam mladost, heroji ovog vremena!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline