Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.06.2018. | objavio Plusonline

0

Javni oglas za služenje vojnog roka sa oružjem i rezervne oficire Vojske Srbije

Ministarstvo odbrane Republike Srbije u sradnji sa regionalnim centrima odbrane objavilo je Javni oglas za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kandidata za slušaoce kursa za rezervne oficire u 2018. godini. Na dobrovoljno služenje vojnog roka u Vojsci Srbije  mogu se prijaviti kandidati muškog i ženskog pola koji ove godine navršavaju od 19 do 30 godina života.U Javnom oglasu su precizirani uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju kako bi mogli da konkurišu.

 Izabrani kandidati potpisaće ugovor sa Ministarstvom odbrane kojim se uredjuju medjusobna prava i obaveze koji obavezno sadrži početak i završetak dobrovoljnog služenja vojnog roka, uslove života i rada, novčana primanja, uslove prekida dobrovoljnog služenja vojnog roka i naknadu troškova u slučaju neopravdanog prekida dobrovoljnog služenja vojnog roka.

Opširnije informacije mogu se dobiti u centru Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu u mestu prebavilašta, nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije u inostarstvu i na sajtu Ministarstva odbrane www.mod.gov.rs.   

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline