AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 09.10.2015. | objavio Plusonline

0

Javni čas muzike „Osveženje“ VIDEO

U OŠ „Dušan Radović“ sinoć je u fiskulturnoj sali održan javni čas muzike „Osveženje“. Času su prisustvovali učenici nižih razreda sa svojim roditeljima koji su učestvovali u predviđenim aktivnosti, a stariji razredi su obogatili program plesom.

Na samom početku direktorka škole Nataša Branković pozdravila je prisutne.

Organizatori ove manifestacije su profesori razredne nastave Snežana Stojanović, Divna Vidanović, Svetlana Ćirković, Natali Stanković, Aleksandra Jovanović, Sanjica Stojanović, Snežana Aleksić koje su za početak javnog časa uputile koju prigodnu reč deci i roditeljima.

Koordinator Prijatelja dece Pirot za OŠ „Dušan Radović“ Snežana Stojanović istakla je kako su tekle pripreme i kako je na to uticala dobra saradnja sa roditeljima.

Evo i delića atmosfere. Puno mladih talenata, roditelji otvoreni za svaki vid saradnje sa decom i učiteljima…vesela atmosfera za pamćenje.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline