Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot

Objavljeno 04.01.2013. | objavio PlusonlineAdmin

Interesovanje za Božićnu školu sportova izuzetno **Video**

Vice šampion Evrope u karateu, Uroš Mijalković, danas je počeo sa treninzima polaznika Božićne škole sportova. U Hali Kej,prvog dana škole, okupilo se preko 50 mališana, a očekivanja su da će još više ljubitelja ovog sporta narednih dana dolaziti na treninge.

Profesorka fizičke kulture,Radmila Mančić, radiće sa najmladjim sportistima,decom predškolskog uzrasta. Ona smatra da je ovo jedan od najboljih načina da deca od najmladjih dana zavole sport.

Idejni tvorac Božićne škole sportova, direktor Sportskog centra, Nenad  Djordjević, kaže da je interesovanje učenika izuzetno veliko i da je nadmašilo dosadašnje rekorde. Na samom početku gužve su velike,što je normalno,ali su samim tim realizatori programa na slatkim mukama.

Tagovi: , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline