AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.05.2015. | objavio Plusonline

0

Igrali Kup, mislili na prvenstvo! VIDEO

Finale Kupa na nivou Fudbalskog saveza Pirotskog okruga
Radnicki – Luznica Babusnica 1:0 (1:0)
Radnicki: Peric, Stojkovic, Nikolic, Ivanov, Petrovic, Djordjevic, Tolic, Apostolovic, Mancic, Dimitrov, Momic
Rezerve: Pesic, Stamenkovic, Ristov, Petrov, Spasic, Pencic, Ciric

Luznica: Djordjevic, Stojkovic, Jovanovic, Cirkovic, Boskov, Panic, Igic, Zlatanovic, Miljkovic, Petrovic, Alkamah
Rezerve: Petkovic, Stankovic, Jovanovic, Dimitrijevic

Finale je pocelo protestom! Kada je sudija oznacio pocetak utakmice, svih 11. fudbalera Luznice selo je na travu. Posle jednog minuta, susret je nastvljen. Saznali smo, nezvanicno, da su nezadovoljni nacinom isplate naknada. Na tribinama je u znak protesta sedelo nekoliko igraca Luznice.
Domaci su od prvog trenutka napali gol Luznicana. Posle nekoliko prlilika, postignut je vodeci gol. Filip Tolic je ubacio Zeljku Dimitrovu, a ovaj, sa 8 metara pogodio desni ugao.
14. minut Goool Zeljko Dimitrov 1:0

Stotinak gledalaca mogu da budu zadovoljni otvorenom igrom oba tima.
Domaci su stvorili pet-sest prilika, stoper Nikolic posle prekida u dva navrata mogao je da zatrese mrezu, Mancic, Momic, Dimitrov, takodje.
Blizi se kraj prvom poluvremenu i dalje je samo 1:0.

Nista se nije promenilo i u prvih deset minuta nastavka. Igra se na jedan gol, ali mreza Luznice miruje. Igra se sa mnogo dodira, komplikuje pred golom.
Luznicani se brane cesto i sa devet igraca, sto takodje utice na realizaciju domacih. Stice se utisak da se i jedni i drugi ,,cuvaju,, za nedeljne utakmice. U toku je 60. minut i dalje 1:0.

Pola sata igre u nastavku. Ceka se pogodak da popravi slab prosek realizacije. Mnogo akcija, pokusaja pred golom Luznice, nema golova. To i umanjuje sveukupni utisak. I dalje 1:0.

Bratislav Mitrović, trener Lužnice

Vojkan Aleksic, trener Radničkog

Tagovi: ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline