AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.01.2016. | objavio Plusonline

0

I Direkcija i Komunalac uspešni u čišćenju snega VIDEO

Zimske službe u Pirotu JP Komunalac održavaju puteve u gradu, a puteve prema selima Direkcija za izgradnju. Prema rečima Branislava Kostića, direktora Direkcije za izgradnju, ovih dana palo je u gradu između 30 i 40 santimetara snega. Padavine su sinoć prestale i Zimska služba Direkcije je uspela da sve putne pravce prema selima uredi preko noći. Najviše su se posvetili kružnom putu, putevima prigradskih sela, ali i planinskim selima.

Boban Tolić, direktor JP Komunalac koje je zaduženo samo za ulice u gradu, kaže da je najveći problem tokom ovih dana bila niska temperatura jer bačena so nije mogla da deluje. Takođe, glavne puteve su čistili više puta zbog obilnih padavina, a bačeno je oko 15 tona soli. Tolić je istakao da je zadovoljan radom angažovanih ljudi kojih nije dovoljno, ali se posao uspešno obavlja.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline