Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Dimitrovgrad

Objavljeno 17.06.2016. | objavio PlusonlineAdmin

0

I Dimitrovgrad postaje sportsko – turistički centar! VIDEO

Današnji boravak u Dimitrovgradu iskoristili smo da istaknemo jedan dobar primer. Sa Vasilom Andrejevom, bivšim sportistom, trenerom košarkaša,  složili smo se da su Pirot i Dimitrovgrad u proteklim godinama stvorili izuzetne infrastrukturne uslove   da se mladi bave sportom.  Naše pitanje bilo je sugestivno, da li su stvoreni uslovi za pobede, ne samo sportske!!!

       Od prošle godine dve značajne institucije postale su jedno. Turistička organizacija je zajedno sa Sportskim centrom, a na današnjoj sednici Skupštine opštine  usvojen je Statut ovog novog pravnog lica. Vasil Andrejev kaže da Dimitrovgrad postaje izuzetno interesantna destinacija za turiste, posebno iz susedne zemlje.


      Potom smo obišli Sportski centar. Brojni su sadržaji koji su lepo uredjeni i koji su stecište mladih u ovom gradu, ali i iz susedstva.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline