AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Humanitarna akcija “Doručak za Mateju” u Mlekarskoj školi “Dr Obren Pejić”

U četvrtak, 20.12.2018. u amfiteatru Mlekarske škole „Dr Obren Pejić“ organizovana je humanitarna akcija pod nazivom „Doručak za Mateju“. Ovom prilikom su učenici i radnici Mlekarske škole prikupljali sredstva za pomoć našem malom sugrađaninu.

Plan humanitarne akcije je bio da svako od učenika i radnika škole odvoji novac planiran za kupovinu doručka i donira ga u humanitarne svrhe, za Matejinu operaciju. Mlekarska škola je obezbedila doručak za sve učenike i radnike škole. Ovom prilikom su pokazali da je škola velikog srca, sa humanim pogledom na svet oko nas.

Mateja Lazarević od rođenja boluje od nekoliko teških bolesti. Da bi se olakšalo njegovo teško zdravstveno stanje planirana je operacija u specijalizovanoj hirurškoj bolnici u Ćupriji.

Operaciju će obaviti vrhunski tim ruskih doktora. S obzirom da operacija košta preko 300.000 dinara pomoć Mateji i njegovoj porodici je neophodna i dobrodošla. Ovu humanitarnu akciju osmislio je i organizovao Učenički parlament Mlekarske škole.

*Tekst i foto: Mlekarska škola “Dr Obren Pejić”

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline