Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 11.01.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Gradska uprava raspisala konkurse za Božićnu školu, medije, udruženja gradjana, stipendiranje studenata…

Na sajtu Gradske uprave Pirot 8. januara objavljeni su tekstovi i konkursna dokumentacija za nekoliko konkursa koje je grad Pirot raspisao.  Konkursi za programe Božićne škole, udruženja gradjana, projekte crkava i verskih zajednica,  projekte u oblasti javnog informisanja i za stipendiranje studenata.     

Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekata koje realizuju udruženja građana sredstvima iz budžeta grada – ,,Božićna škola 2018″ . Ukupan iznos sredstava koja će po ovom konkursu biti raspodeljena je 250.000 dinara. Rok za prijavu je 22. januar
Javni poziv za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta u okviru Programske aktivnosti: Podrška predškolskom i školskom sportu u 2018. godini. – “Božićna škola”. Ukupan iznos sredstava je 1.250.000 dinara, rok za prijavu je 22. januar. Ove godine Božićna škole organizovaće umesto Sportskog centra Gradska uprava. 
Sufinansiranje projekata udruženja građana. Sredstva predvidjena za ove namene iznose 6.635.000 dinara . Konkurs je otvoren do kraja novembra tekuće godine, s tim što će komisija zasedati dvomesečno. Prvo zasedanje komisije će biti održano 22. januara .
Za Sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica ove godine je iz Budžeta izdvojeno 7 miliona dinara.  
Sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja od 01.01. do 31.12.2018. Konkurs će  trajati do 29. januara. Biće raspodeljeno ukupno 24 miliona dinara za projekte medijskih kuća. Uslovima konkursa je predvidjeno da najmanji iznos po projektu 30.000, a najveći 10 miliona dinara.
Konkurs za stipendiranje studenata predvidja davanje stipendija studentima koji se školuju za deficitarna zanimanja. Rok za podnošenje prijava je 7. februar. Predvidjeno je da se ove godine finansira 11 studenata. Vrednost  stipendije je 7.000 dinara i one će biti isplaćivane   počev od marta do kraja godine.

Zainteresovani detalje raspisanih konkursa kao i konkursnu dokumentaciju mogu pronaći  na zvaničnom sajtu Gradske uprave Pirot – pirot.rs.Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline