AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 21.12.2015. | objavio Plusonline

0

Grad se polako sprema, treba se pokazati gostima, a domaćinima ulepšati novogodišnje slavlje!VIDEO

Bliži se dan koji svi kao čekamo, a kada sva ta ,,halabuka,, prodje, onda se sve nekako slegne i postaćemo jasni u istini da će srećna biti onoliko koliko mi učinimo da bude taklo. Koliko ćemo raditi, verovati u sebe, imati ciljeve i poštovati vrednosti drugih.

Pirot ove prednovogodišnje dane živi na uobičajen način. Autobusi puni naših djaka i studenata pristižu, dolazi i rodbina, a tamo za doček stići će nam i komšije iz Evrope. Kažu da je svuda puno. Nema mesta ni preko veze!

Ono što je , takodje, dobro što će nam stići i oni koji retko dolaze. Biće to dobra prilika da im pokažemo koliko smo kao grad porasli, a jesmo, od njihovog poslednjeg dolaska. Da im bude milo, jer sigurnio, vuku neke naše korene.

Ovom tekstu, smatrali smo, najviše bi išla ova igra svetala i boja na našim ulicama, trgovima i parkovima. Dakle, Komunalac će ukrasiti sve one delove grada gde će i najviše ljudi proći.

Šta je ostalo, da se dobro organizujete! Ako niste medju stotinama, ili hiljadama,  onih koji su već zauzeli svoje mesto i nalickali se za najludju noć, a planirate kućnu varijantu, onda, naravno zovemo vas na kuvano, čaj i ,,Čorbu,, I to Riblju. Kako Bora zna da napravi štimung ne treba sumnjati da će možda na Trgu biti i najlepše. Ali, kako za koga i kako kome!

Dobrodošli u  svoj grad , ako vas dugo nije bilo, dragi naši gosti. Uživajte malo u lepotama koje ćete sresti na svakom koraku. A nama, vama, što ste svakodnevno ovde, žalimo da budete dobri domaćini i tako pokažete  naše tradicionalne vrednosti.

Za čestitanja je još rano! Još smo u akciji. Pripreme su u završnoj fazi!! Ima vremena !

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑