Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 16.04.2018. | objavio Plusonline

0

Gimnazijalci ostvarili brojne uspehe na takmičenjima

Na takmičenju iz oblasti turizma pod nazivom Suveniri – promocija turizma i lokalnih identiteta u organizaciji Univerziteta Singidunum u Nišu, dve ekipe iz pirotske Gimnazije su podelile prvo mesto i ubedljivo pobedile u konkurenciji od 16 ekipa iz istočne Srbije. Učenice trećeg razreda, Sara Dragojević, Mina Jovanović i Dunja Djordjević, i četvrtog razreda Hristina Nikolić i Milja Nikolić su zajedno sa svojim mentorom, profesorkom geografije Bratislavom Colić kao glavnu nagradu dobile studijsko putovanje u Dubrovnik, Sarajevo, Trebinje i Mostar koje će se organizovati 31. maja ove godine. 

Na međuokružnom takmičenju iz hemije koje je u subotu 14. aprila održano u niškoj gimnaziji “Bora Stanković”, učenici Gimnazije Pirot, Valdan Vasić (2. razred), Aleksa Stojiljković (3. razred) i Nikola Manić (4. razred) izborili su plasman na republičko takmičenje koje će se od 11. do 13. maja održati na Hemijskom fakultetu u Beogradu.

Mentori takmičara su profesori hemije Brankica Savić i Nemanja Jonić.

Na okružnom takmičenju Književna olimpijada koje je u subotu 14. maja održano u Gimnaziji Pirot Ljubica Mladenović, učenica prvog razreda i Ana Radovanović, učenica trećeg razreda, plasirale su se na republičko takmičenje koje će 13. maja biti organizovano u Sremskim Karlovcima. 

Mentori takmičarki su profesorke Biserka Kostić i dr Suzana Jovanović.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline