AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 16.04.2018. | objavio Plusonline

0

Gimnazijalci ostvarili brojne uspehe na takmičenjima

Na takmičenju iz oblasti turizma pod nazivom Suveniri – promocija turizma i lokalnih identiteta u organizaciji Univerziteta Singidunum u Nišu, dve ekipe iz pirotske Gimnazije su podelile prvo mesto i ubedljivo pobedile u konkurenciji od 16 ekipa iz istočne Srbije. Učenice trećeg razreda, Sara Dragojević, Mina Jovanović i Dunja Djordjević, i četvrtog razreda Hristina Nikolić i Milja Nikolić su zajedno sa svojim mentorom, profesorkom geografije Bratislavom Colić kao glavnu nagradu dobile studijsko putovanje u Dubrovnik, Sarajevo, Trebinje i Mostar koje će se organizovati 31. maja ove godine. 

Na međuokružnom takmičenju iz hemije koje je u subotu 14. aprila održano u niškoj gimnaziji “Bora Stanković”, učenici Gimnazije Pirot, Valdan Vasić (2. razred), Aleksa Stojiljković (3. razred) i Nikola Manić (4. razred) izborili su plasman na republičko takmičenje koje će se od 11. do 13. maja održati na Hemijskom fakultetu u Beogradu.

Mentori takmičara su profesori hemije Brankica Savić i Nemanja Jonić.

Na okružnom takmičenju Književna olimpijada koje je u subotu 14. maja održano u Gimnaziji Pirot Ljubica Mladenović, učenica prvog razreda i Ana Radovanović, učenica trećeg razreda, plasirale su se na republičko takmičenje koje će 13. maja biti organizovano u Sremskim Karlovcima. 

Mentori takmičarki su profesorke Biserka Kostić i dr Suzana Jovanović.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline