AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.01.2018. | objavio Plusonline

0

Fudbaleri Radničkog počinju pripreme. Očekuje ih neizvesno proleće!

Danas startuje Radnički. Prvi tim našeg prvoligaša “pali motore” . “Beli” su u prvom delu prvenstva ostvarili manje od očekivanog i sada je na svima u Klubu da se prestroje, analiziraju detalje i pokušaju da na proleće budu bolji. Nedavno u razgovoru Goran Lazarević, šef Stručnog štaba rekao je da će se sve uraditi da stanje u ekipi bude bolje, da pojačanja donesu kvalitet i da kroz naporan rad u pripremnom periodu, budu spremni za prvi meč.

 Što se prelaznog roka tiče Radnički je do sada doveo četiri fudbalera.  Pored Žerađanina i Stojanovskog, u Radnički su došli  i Aleksandar Dimitrić iz Javora i Stefan Petrić igrao za Teleoptik, Bežaniju, Čukarički.  Redove Radničkog napustili su Ćirić, Emeka, Grkajac, Rnić, Andjelković, Petrović. Živanović ima ponudu iz inostranstva. Ukoliko ne ode ostaće u Radničkom.

 Poznata je i serija trening utakmica:

10.februar Tanasko Rajić

14.februara Sindjelić Niš

17.februara Budućnost Popovac

20.februara Jedinstvo Paraćin

23.februara Železničar Pančevo,

24.februara Jedinstvo Bošnjace.

3.marta generalna proba, po tradiciji sa ekipom Moravac Orion iz Mrštana.

  Pripreme za nastavak prvenstva, počinju danas, ponedeljak, 22. januara  u 14 časova na Pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline