AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 16.01.2017. | objavio Plusonline

0

Fudbaleri Radničkog danas počinju pripreme! Srećno!!!

  Fudbaleri Radničkog danas u 15 časova kreću u pripreme za nastavak sezone. ,,Beli,, su u prošloj godini ostvarili jedan od najvećih uspeha u poslednjoj deceniji, osvojili prvo mesto u Srpskoj ligi i na kraju jesenjeg dela prvenstva Prve lige, zauzeli  visoko treće mesto.

   Sve ovo, u svakom slučaju, biće značajna obaveza pred  rukovodstvom  Kluba, trenerima, fudbalerima, ali i ljubiteljima fudbala, da učine maksimum  da i proleće bude, takodje,  uspešno.

    Prva ,,prozivka,, kako se to obično kaže, zakazana je za danas , ponedeljak 16. januar, u  15 časova na Stadionu kraj Nišave. Biće to prilika da se predsednik Kluba, sportski direktor, trener obrate igračima i kažu ciljeve za nastavak sezone.

    Ovih dana ,,kolale,, su različite priče o odlascima fudbalera. Ono što smo saznali da je izvesno da je golman Ivan  Kostić potpisao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, da je Denis Ristov na probi u Napretku iz Kruševca, bek Stefan Jovanović se dvoumi na koju će stranu, Miloš  Perišić  vratio  se  u beogradski Partizan,   a Miloš Ožegović odlazi na Island.

     Tu se za sada spisak, fudbalera koji napuštaju pirotski tim, navodno završava. Videćemo, prelazni rok je dug.

   Kako nezvanično saznajemo Radnički je dobio i prvo pojačanje, u matični Klub vratio se odlični štoper Stefan Ćirić koji je bio ustupljen Timoku na šest meseci. Čuje se da će biti nekih igrača na probi, kao i da Radnički traži  zamene  za fudbalere koji su otišli.

     Ekipa će sve vreme priprema trenirati u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline