AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 16.01.2017. | objavio Plusonline

0

Fudbaleri Radničkog danas počinju pripreme! Srećno!!!

  Fudbaleri Radničkog danas u 15 časova kreću u pripreme za nastavak sezone. ,,Beli,, su u prošloj godini ostvarili jedan od najvećih uspeha u poslednjoj deceniji, osvojili prvo mesto u Srpskoj ligi i na kraju jesenjeg dela prvenstva Prve lige, zauzeli  visoko treće mesto.

   Sve ovo, u svakom slučaju, biće značajna obaveza pred  rukovodstvom  Kluba, trenerima, fudbalerima, ali i ljubiteljima fudbala, da učine maksimum  da i proleće bude, takodje,  uspešno.

    Prva ,,prozivka,, kako se to obično kaže, zakazana je za danas , ponedeljak 16. januar, u  15 časova na Stadionu kraj Nišave. Biće to prilika da se predsednik Kluba, sportski direktor, trener obrate igračima i kažu ciljeve za nastavak sezone.

    Ovih dana ,,kolale,, su različite priče o odlascima fudbalera. Ono što smo saznali da je izvesno da je golman Ivan  Kostić potpisao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, da je Denis Ristov na probi u Napretku iz Kruševca, bek Stefan Jovanović se dvoumi na koju će stranu, Miloš  Perišić  vratio  se  u beogradski Partizan,   a Miloš Ožegović odlazi na Island.

     Tu se za sada spisak, fudbalera koji napuštaju pirotski tim, navodno završava. Videćemo, prelazni rok je dug.

   Kako nezvanično saznajemo Radnički je dobio i prvo pojačanje, u matični Klub vratio se odlični štoper Stefan Ćirić koji je bio ustupljen Timoku na šest meseci. Čuje se da će biti nekih igrača na probi, kao i da Radnički traži  zamene  za fudbalere koji su otišli.

     Ekipa će sve vreme priprema trenirati u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline