Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 24.10.2018. | objavio Plusonline

0

Emilija Popović: Specijalističke studije su još ove godine studije drugog stepena, u toku drugi upisni rok

U toku je drugi konkursni rok za upis studenata na specijalističke studije u Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Pirotu. Dr Emilija Popović, direktorka škole, istakla je u izjavi za Plus onlajn da je ovo poslednja godina kada se specijalističke studije svrstavaju u studije drugog stepena, s obzirom da će po novom zakonu, koji iduće godine stupa na snagu, specijalističke studije biti studije prvog stepena.

Planirano je da Visoka škola u Pirotu ove godine upiše i prvu generaciju studenata na master programu, ali je zbog određenih izmena u Akreditacionoj komisiji to ostalo da se završi u narednom periodu. Direktorka Popović očekuje da iduće godine master bude akreditovan i na raspolaganju zainteresovanim studentima.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline