Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.07.2013. | objavio Plusonline

0

Dzudisti Pirota uspešno završili polusezonu

Članovi Judo kluba Pirot polagali su za pojaseve i svi zasluženo dobili nova učenička zvanja. Pravo na polaganje ostvarilo je 13 članova. Dragan Zdravković, trener u Klubu i član komisije kaže da su svi  pokazali odlično poznavanje zadatih tehnika i elemenata . Ovim polaganjem zvanično je završena uspešna polusezona sa 16 medalja:  5 zlatne, 4 srebrne i 7 bronzane. Klub je u ovoj godini dobio i prvaka države,  najveći uspeh postigao je Veljko Denčič koji je postao prvak Srbije za mladje pionire i zauzeo peto mesto  na medjunarodnom turniru u Italiji iako je u njegovoj kategoriji bilo preko 30 takmičara. Aktivnosti  u Klubu nastavljaju se početkom avgusta kada će se dzudisti pripremati zajedno sa Beogradskim Partizanom u Divljanama.

Zvanična takmičenja u okviru Judo saveza su završena, ali će naši dzudisti od septembra učestvovati na domaćim i inostranim turnirima, 6.i 7. oktobra u Mostaru i 2.novembra u Skoplju.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline