Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.07.2015. | objavio Plusonline

0

Dzudisti Pirota osvojili četiri medalje

Prošlog vikenda u Solunu je održan kamp i medjunarodni turnir pod nazivom “Matsura kup” Na ovom takmičenju su učestvovali klubovi iz skoro svih Balkanskih zemalja. Dzudo klub Pirot  imao je četiri predstavnika. Nikola Manić osvojio je zlatnu medalju, Diana Bogojević srebrnu, Milica Petrović i Miloš Živković bronzane medalje.

“Sa ovim medaljama smo se popeli na cifru 25 u ovoj godini i već ispunili kvotu od prethodnih sezona.Gotovo već na polovini mogu da kažem da je ovo za nas najuspešnija sezona.Pored inostranih medalja u Italiji i Grčkoj osvojili smo i veliki broj odličja na zvaničnim takmičenjima i turnirima u Srbiji”.- rekao je Dragan Zdravković, trener u Klubu.

Sada za takmičare sledi jednomesecna pauza dok klub učestvuje u letnjoj školi dzudoa koja se orgnizuje zajedno sa Sportskim centrom Pirot i  koja će početi od ponedeljka 6.jula.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline