AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2018. | objavio Plusonline

0

Dve košarkašice Gimnazijalca učestvovaće na razvojnom kampu za talentovane košarkašice u Karatašu

Juče su u Leskovcu odigrane prijateljske utakmice pionirki i selekcije mlađih pionirki protiv ekipe Aktavis akademije. Rezultat utakmica bio je u drugom planu. Bila je ovo prilika da devojčice koje košarku treniraju od početka godine odigraju svoje prve zvanične utakmice.

U narednom periodu planirano je odigravanje još nekoliko kontrolnih utakmica svih selekcija kluba. 

U Karatašu se od 14. do 24. juna održava razvojni kamp za talentovane košarkašice rođene 2004. i 2005. godine. Na ovom kampu pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Srbije učetvuje po 30 najperspektivnijih mladih košarkašice u godištu iz cele Srbije.

Poziv za ovaj kamp dobile su i košarkašice Gimnazijalca Jovana Ignjatović (2004. godište) i Bratislava Ignjatović (2005. godište). 

U stručniom štabu kampa je i trener Gimnazijalca Vladica Ranđelov koji će sa Natašom Anđelić iz Novog Sada po programu Košarkaškog saveza Srbije raditi sa talentovanim košarkašicama rođenim 2005. godine.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑