Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 05.10.2015. | objavio Plusonline

0

Druženje dece sa predsednikom OpštineVIDEO

Povodom Dečje nedelje danas je u Svečanoj sali Opštine Pirot predsednik Opštine, mr Vladan Vasić, sa svojim saradnicima ugostio decu iz PU „Čika Jova Zmaj“, svih osnovnih škola i predstavnike đačkih parlamenata. Deca su imala priliku da se sa predsednikom druže, porazgovaraju sa njim i upoznaju se sa njegovim radom i radom opštine, ali i da mu se predstave recitacijama koje su spremila posebno za ovaj dan.

Šef službe Dečje zaštite, Nadica Adamović, čestitajući Dečju nedelju istakla je važnost ovog prijema, kao i šta lokalna samouprava redovni čini zarad unapređenja položaja deteta u našem gradu.

Predsednik opštine, Vladan Vasić, tom prilikom je istakao da je dan kada deca dođu u Opštinu najlepši radni dan u Opštini, ali i uputio poruke deci, roditeljima i državi za bolji život i napredovanje dece.

Udruženje „Prijatelji dece“ zaslužni su za mnogobrojne aktivnosti i manifestacije koje se tiču dece već desetak godina. I ove godine oni su vodeći u organizaciji Dečje nedelje, a na prijemu dece u Opštini, predsednik Udruženja, Natali Stanković istakla je ko je sve uključen u ovogodišnju organizaciju i nekoliko važnih detalja o Dečjoj nedelji.

Nakon obraćanja i druženja u Svečanoj sali deca su zajedno sa predsednikom obišla kabinet predsednika, postavila mu neka interesantna pitanja i nastavila druženje.

 

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline