Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 03.07.2019. | objavio Plusonline

0

Drugi tretman odraslih formi komaraca na teritoriji Pirota u subotu 6.jula

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša će u subotu 06.jula od 5,30 časova ujutru biti obavljen drugi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota. Suzbijanje odraslih formi komaraca radiće se uređajima na sledećim lokacijama:

-Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice, pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta, Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu, Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu, reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Kavak do Kalea, park Momčilov grad, park hotela Pirot, zelene površine u Takovskoj ulici, park Maksima Gorkog, park Trg Republike, park Trg Karađorđe, park LEAP -22.divizije, zelene površine u ulici Nikole Pašića, park u Ulici Vojvode Stepe i park u Ulici Dragoljuba Milenkovića.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Molimo da se u svemu sledi navedeno uputstvo jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline