AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.10.2016. | objavio Plusonline

0

Drugi dan Dečje nedelje u Pirotu: U Staničenju organizovane “Igre bez granica”, u ŠOSO “Mladost” igra i zabava “Neću da brigam, hoću da se igram”

U Osnovnoj školi Dušan Radović u izdvojenom odeljenju u Staničenju organizovan je Sportski dan. Igre bez granica osmišljene su u duhu Dečije nedelje čiji je slogan “Neću da brigam, hoću da se igram”.Kroz poligon su učenike od prvog do osmog razreda  i predškolce vodile nastavnica Iva Paunović i vaspitačica Ana Madić.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje”Mladost”, takodje je jako ve selo i razdragano. Učenici su se najpre zabavljali u holu Škole, a onda su usledile fizičke aktivnosti u fiskulturnoj Sali.

Direktorka Škole, Vesna Todorović, u izjavi za Portal Plus onlajn kaže da je ova nedelja veoma značajna , ali da se u Školi svakodnevno učenicima posvećuje neophodna pažnja.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline