AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.10.2016. | objavio Plusonline

0

Drugi dan Dečje nedelje u Pirotu: U Staničenju organizovane “Igre bez granica”, u ŠOSO “Mladost” igra i zabava “Neću da brigam, hoću da se igram”

U Osnovnoj školi Dušan Radović u izdvojenom odeljenju u Staničenju organizovan je Sportski dan. Igre bez granica osmišljene su u duhu Dečije nedelje čiji je slogan “Neću da brigam, hoću da se igram”.Kroz poligon su učenike od prvog do osmog razreda  i predškolce vodile nastavnica Iva Paunović i vaspitačica Ana Madić.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje”Mladost”, takodje je jako ve selo i razdragano. Učenici su se najpre zabavljali u holu Škole, a onda su usledile fizičke aktivnosti u fiskulturnoj Sali.

Direktorka Škole, Vesna Todorović, u izjavi za Portal Plus onlajn kaže da je ova nedelja veoma značajna , ali da se u Školi svakodnevno učenicima posvećuje neophodna pažnja.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline