Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.03.2013. | objavio Plusonline

0

Najbolja igra pirotskih odbojkaša VIDEO

Druga liga Istok, odbojka Pirot – Milenijum 3:0 ( 27:25), (26:24), (27:25)

Pirot: D.Milošević, S. Colić, A.Djorić, Cvetković, A.Dimitrov, M.Zlatković.

M.Zlatković, A.Andonović, M.Jončić, N.Matejić, M.Stojanović, S.Bogićević.                      

Odbojkaši Pirota osvojili su bodove za miran finiš prvenstva Druge lige Istok. Ekipa trenera Dragana Stanisavljevića savladala je favorita, petoplasiranu ekipu niškog Milenijuma,  sa 3:0 u meču u kojem se “igralo na razliku” .

Trener Dragan Stanisavljević kaže da pobeda unosi sigurnost , da je bodovna razlika izmedju sedmoplasirane ekipe Pirota koja ima 13  i timova koji se bore za opstanak sada pet bodova.

Dragan Milošević, jedan od iskusnijih igrača u domaćem timu kaže da je, ipak, odlučilo iskustvo nekoliko domaćih igrača. Ova pobeda skoro da obezbedjuje opstanak u ligi, samo čudo može nešto da promeni!

Pirot u sledećem kolu igra sa ekipom Ozrena koja se, bori za opstanak i nalazi se na devetom mestu, od deset timova u Ligi.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline