AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 17.07.2017. | objavio Plusonline

0

Dražen Dukić: Pirot je grad fudbala, ovo je poseban izazov, nadam se da ćemo obradovati brojne navijače Radničkog!

Već nedelju dana, Dražen Dukić, novi šef Strućnog štaba sa svojim saradnicima Radivojem Manićem, Nenadom Jončićem i Milanom Stavelom predano radi na terenima Gradskog stadiona.

  Smatrali smo da je vreme za prve ocene, za prve utiske. I šef Stručnog štaba i Rade Manić nisu krili zadovoljstvo što će pokušati da nastave uspeh.

  

   Na treninzima se radi veoma predano, mladi igrači nastoje da se nametnu, iskusniji će biti stub tima, raduje povratak dvojice asova Bojana Dojkića i Željka Dimitrova. 

 

    Ljubitelje fudbala interesuju još dva detalja. Kada će krenuti utakmice, i kakav će odnos imati prema radu mladjih selekcija.

 

 I na kraju, Dražena Dukića koji je nekada dolazio kao fudbaler beogradskih timova, pitali smo kakvi su njegovi privatni utisci o gradu, o prijemu, ljudima, životu u Pirotu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline