Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.03.2018. | objavio Plusonline

0

Dr Radovan Ilić: Prioriteti za ovu godinu nova vozila za Hitnu službu i rekonstrukcija terenskih ambulanti

Direktor Doma zdravlja Pirot, dr Radovan Ilić, u izjavi za Portal Plus onlajn rekao je da je u planu za ovu godinu rekonstrukcija terenskih ambulanti u selima, s obzirom da su objekti Doma zdravlja u gradu u dobrom stanju. Takođe, planirana je i nabavka kancelarijske opreme za ambulante.

Prema rečima dr Ilića, u narednom periodu prioritet je i osvežavanje voznog parka Hitne službe. Kako je Ilić naveo, jedno vozilo stiglo je iz donacije Evropske unije, biće nabavljeno još jedno iz sredstava lokalne samouporave, a postoji mogućnost da treće vozilo bude donirano od Tigar tajersa.

Kada je u pitanju dislokacija Hitne službe, Ilić je istakao da su prošle godine uspeli da ovaj projekat zauzme odgovarajuće mesto među strateškim planovima lokalne samouprave i da će u ovoj godini raditi na dokumentaciji za buduću novu Hitnu službu.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline