Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.09.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Dojkinčani potvrdili da su dobri domaćini. Manifestacija “Darovi netaknute prirode” opravdala očekivanja

Danas je u staroplaninskom selu Dojkinci održana, treću godinu zaredom, manifestacija “Darovi netaknute prirode”.

Sigurno su ovih dana pogledi organizatora manifestacije bili okrenuti prema nebu u nadi da će da će vreme danas biti bar, kako meteorolozi kažu, na nivo godišnjeg proseka za kraj septembra. Medjutim, vreme je prevazišlo sva očekivanja, kao da je sredina avgusta. 

Nebo nad Starom planinom kristalno plavo, bez oblačka. U skladu sa vremenom i raspoložnje svih koji su danas odlučili da ovaj predivan dan provedu u Dojkincima.

Još jedna dobro organizovana manifestacija. Odmah, po dolasku, hteli smo da čujemo i prve utiske predsednika Mesne zajednice, Ivice Veljkovića.

Onda smo snimili i štandove i razgovarali sa nekim od izlagača

Usledilo je i svečano otvaranje uz obraćanje predsednika MZ Ivice Veljkovića i Dragana Jovanovića, predstavnika Turističke organizacije Pirot

U nastavku Manifestacije organizovano je i narodno veselje u selu ,ali i koncert zabavne muzike u Planinarskom domu Dojkinci. 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline